Lämminhenkinen kampaamo Pieksämäen keskustassa

Yhteystiedot
Parturi-Kampaamo City-Kutri

Parturi-Kampaamo City-Kutri tarjoaa kokenutta parturi- ja kampaamoalan osaamista Pieksämäellä. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa hiusalan tarpeissa, aina perinteisen klassisesta tyylistä modernimpaan hiusten ilmeeseen. Meiltä saat huolella taiteillut hiustenleikkaukset sekä naisille, miehille että lapsille. Leikkausten lisäksi loihdimme juhlakampaukset kaikkiin tärkeisiin juhlatilaisuuksiin juuri sinun tarpeidesi mukaan.


Parturi-Kampaamo City-Kutri on huolella ja rakkaudella toteutettu täyden palvelun parturi-kampaamo. Kampaamossamme yhdistyvät alamme parhaat tuotteet, Pieksämäen alueen kokeneet ja ammattitaitoiset kampaajat sekä rento ja ystävällinen ilmapiiri.


Meille asiakas on pääasia!

Kattavat kampaamo- ja parturipalvelut 

Meiltä saat kaikki hiusalan palvelut huolellisesti ja ammattitaidolla tehtynä. Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmis palvelemaan ja auttamaan sinua kaikissa hiustyyleihin ja hiustenhoitoon liittyvissä asioissa. Yhdessä etsimme ja tyylittelemme juuri sinulle soveltuvat parhaat ratkaisut ja löydämme lopputuloksen, johon voit olla todella tyytyväinen. 

Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • Hiustenleikkuut: muotoonleikkaukset ja latvojen tasaukset
  • Hiusten värjäykset: koko pään värjäykset, raitalisät ja tyvikäsittelyt
  • Permanentit: permanenttikäsittelyt lyhyille, puolipitkille tai pitkille hiuksille
  • Kampaukset: kampaukset niin pieniin kuin suuriinkin juhliin, vanhojentansseihin ja häihin
  • Hiusten pidennykset ja tuuhennukset
  • Parturi-kampaajan koti- ja laitoskäynnit
  • Ripsien pidennykset: volyymi- ja klassiset pidennykset
  • Ripsihuollot
  • Ripsien värjäys
  • Kulmien värjäys ja huolto

Meiltä löydät lisäksi monipuolisen tuotevalikoiman hiusten

kotihoitoon. Käytämme vain laadukkaimpia parturi- ja kampaamoalan tuotteita. Meiltä saat myös suositut Mago-hiustenpidennykset.


Kysy lisää vinkkejä ja ammattilaisen neuvoja kampaajaltasi!

Kotipalvelu

Parturi-kampaamopalvelut tulevat luoksesi juuri silloin, kun se sinulle sopii – City-Kutri tarjoaa hiustenhoitopalveluita uudella tavalla:

Tarjoamme kaikkia parturi- ja kampaamoalan palveluita tehtäväksi sekä kodeissa että laitoksissa. Ammattitaitoiset City-Kutrin parturi-kampaajamme tulevat esimerkiksi vanhainkotiin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Meillä on kokemus ja tarvittavat sosiaaliset taidot erityisryhmien kuten vanhusten ja liikuntarajoitteisten kanssa työskentelystä.


Teemme koti- ja laitoskäynnit sopimuksen mukaan. Voit siis tilata parturi-kampaajan luoksesi joustavasti juuri sinun aikatauluusi sopien!

Hinnasto